Hoppa till huvudinnehåll

Windows 10 - lär dig hitta i ditt operativsystem

Känner du dig vilsen och hittar inte Windows 10 så har vi en studiecirkel där du kan få hjälp.

Vi lär oss alla grundläggande fördelar med Windows 10. Vi lär oss det nya Webb program EDGE som ersätter EXPLORER. Gratis skrivprogram och andra APPAR och inställningar.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Ta chansen att göra din värld större. Hos ABF har du möjlighet att påverka både studietakt och innehåll i studiecirkeln.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden. Du kan även haDenna cirkel är inriktad till dig som har tidigare erfarenhet i Windows 8, Windows 7, Windows XP eller liknande men känner dig vilsen i det nya gränssnittet.

Kursmaterial

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
222954
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
14
Plats
ABF LLeksand
Hantverkaregatan 5B 79330 LEKSAND
Pris
480 kr
Anmäl dig