Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Till dig som är överviktsopererad

Många är det som under livet blivit dömda för sin vikt, många är det som trodde att bara man går ner i vikt slutar det, men NEJ då blir man dömd för att man tagit den lätta vägen, detta borde man kunna klara av själv, detta är fusk osv. (Själv har jag vid flera tillfällen sagt till dom som säger så till mig att dom kan leva mitt liv minst 1 månad gärna 2 eller flera och sedan återkomma till mig så ska vi ta diskussionen då, det som är konstigt är att ännu ingen har gått med på det, tycker att man borde göra det eftersom det är så lätt, men de brukar i alla fall tystna).

Det finns personer som har väldigt lite stöd runt sig angående dessa operationer och vad det innebär att vara opererade och leva med det, samtidigt finns det dem som har jättebra stöd runt sig.
Pga detta så tänkte jag att jag bjuder in just dig till 4 träffar under hösten där man kommer och träffas, pratar helt förutsättningslöst utan att man ska bli ifrågasatt. (Vi pratar ej om sjukvårdsrelaterade frågor)
The av något slag (troligen rött) bjuder jag på, vill man ha något annat tar man det med sig själv.

Dag/Datum och klockslag: Följande onsdagar är inbokade 5 september, 3 oktober, 31 oktober, 28 november och tiden är 16.30-18.00.

Ledare

Hör gärna av dig och meddela om du kommer eller om du har frågor till ABF:Tele 0243-669 40
mail: abf.borlange-nedansiljan@abf.se
Cathrin Mobil 073-511 26 38 Mail: cathrin.gren@abf.se

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
220073
Startdatum
05 september 2018
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
16:30–18:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
5
Medarrangör
ABF Borlänge-Nedansiljan
Plats
ABF Porslinsmålning Borlänge
Vasagatan 12A 78432 BORLÄNGE
Pris
Gratis
Anmäl dig