Hoppa till huvudinnehåll

Grafik/grafiskttryck helg

Här har du möjlighet att både individuellt och tillsammans med gruppen och ledaren utveckla ditt personliga uttryck. Välkommen att utveckla dina praktiska och teoretiska kunskaper i grafik! Här styr ditt eget skapande i stor utsträckning och du får fokusera på din konstnärliga utveckling i gemenskap med andra deltagare.

Pris

Arrangeras i samarbete med Borlänge konststudiegrupp.
Cirkeln är kostnadsfri, men förutsätter medlemskap i Borlänge Konststudiegrupp http://www.borlangekonst.se/. Medlemskapsavgift till Borlänge konststudiegrupp 250 kr per år som gäller för all verksamhet.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Vid tre helger fördjuper vi oss 18-19-20 januari, 15-16-17 februari, 15-16-17 mars och 12-13-14 april

Förkunskaper

Den här kursen är för dig som nybörjare eller mera erfaren.

Kursmaterial

Material ingår inte i kursavgiften.

Bra att veta

  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
221436
Startdatum
18 januari 2019
Veckodagar
Fredag, Lördag, Söndag
Tidpunkt
14:00–17:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
8
Medarrangör
Borlänge konststudiegrupp
Plats
Borlänge Konststudiegrupps lokal
Högåkersgatan 4 78436 BORLÄNGE
Pris
Gratis
Cirkelledare
Margaretha Hedlund
Anmäl dig