Hoppa till huvudinnehåll

Scrapbooking

Det färdiga resultatet blir antingen ett prydligt fotoalbum, ett vackert kort, en snyggt dekorerad låda, en underbar egenbunden bok eller ett fantastiskt prydnadsföremål.

Scrapbooking som är en engelsk term som kan användas när man i stället för att bara klistrar in foton i album även vill sätta in andra saker - man klipper, klistrar och sätter in klistermärken, biljetter, dikter osv. Man monterar foton på färgade och mönstrade papper, skriver dokumentation om bilderna och lägger kanske med små minnessaker. Låt fantasin få flöda.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Ta gärna med arbetsredskap som sax, pennor och linjal. Kostnad för kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
202678
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
6
Plats
ABF LLeksand
Hantverkaregatan 5B 79330 LEKSAND
Pris
Gratis
Anmäl dig