Hoppa till huvudinnehåll

Bokcirkel med temat Terry Pratchett

En bokcirkel med fördjupning i Terry Pratchett

Cirkeln utgår från både litterära och filmatiserade verk.

Ta chansen att göra din värld större. Hos ABF har du möjlighet att påverka både studietakt och innehåll i studiecirkeln.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Inga förkunskaper. I cirkeln så beslutar ni tillsammans om ni vill läsa svenska eller engelska versionerna eller fördjupa er på filmatiserade verk.

Kursmaterial

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer senare. Vi har förhoppning om att det skall gå att låna böckerna på biblioteket i Borlänge.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
223654
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
6
Plats
Biblioteket Borlänge
Sveatorget 5 78433 BORLÄNGE
Anmäl dig