Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Italiensk matlagning

Det Italienska köket kännetecknas allmänt av sin enkelhet och sin betoning på färska råvaror av hög kvalitet. Många rätter och produkter har blivit internationellt kända, som den italienska olivoljan, ostsorter samt utsökta charkuterivaror. Tillsammans med Mauro Visconti som under en period gjorde sig till ett känt namn inom Borlänges restaurangvärld träffas vi 6 gånger för att utforska vad det är som gjort det italienska köket så pass berömt samt provar att lära oss att laga den goda maten. Den första träffen är informations inriktad om mat och kultur i ca 2 studietimmar. De 5 efterföljande träffarna håller vi på med matlagning.

Tid och plats meddelas senare när vi har fått 8-10 deltagare.

Första träffen som är mellan 17.00-18.30 på ABF Vasagatan 27. Efterföljande träffar 17.00-20.00 i hemkunskapslokal på skola (vanligtvis Forssa klack)

Cirklarna startar så snart de är fulltecknade om inte annat anges.
Inbetalningskort skickas i samband med kallelsen.
I avgiften ingår inte kostnader för studie- och arbetsmaterial.

Om du inte fått någon kallelse före 15:e april (vårterminen) eller 1:a november (höstterminen) så blir det ingen cirkelstart, är du fortfarande intresserad så är du välkommen att omanmäla dig till kommande termin.

Avbokning
Du har rätt att avboka cirkeln tre dagar före cirkelstart. Om du avanmäler dig senare än tre dagar före cirkelstart så debiteras en avgift motsvarande halva deltagaravgiften. Vid avbokning när cirkeln redan har startat är du skyldig att betala full deltagaravgift.
Om du måste avbryta cirkeln på grund av varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
218895
Startdatum
Veckodagar
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
11
Medarrangör
ABF Borlänge-Nedansiljan
Plats
ABF Vasagatan 27 1tr
Vasagatan 27 78432 BORLÄNGE
Pris
720 kr
Cirkelledare
Mauro Visconti
Anmäl dig