Hoppa till huvudinnehåll

Kinesisk matlagning

Läckra och smakrika rätter från det kinesiska köket

Den kinesiska matlagningskursen är en praktisk kurs som fokuserar på de enkla rätterna i kinesisk husmanskost. Deltagarna kommer att lära sig att laga några typiska kinesiska rätter som exempelvis Kung Pao kyckling, Kött i sötsursås, Jiaozi mm.

Matlagningskursen kommer att genomföras vid fem sammankomster. Varje sammankomst har ett tema baserat på de vanligaste grundläggande matlagningsmetoderna omrört, friterat, stuvat, ångad och kokt.
De ovannämnda fem matlagningsmetoderna är grunden i det kinesiskaköket.

Råvarorna och ingredienserna som används på kurserna är tillgängliga i Sverige så att det går smidigt att laga själv.

Vid varje sammankomst tillagas två huvudrätter varav en är en soppa. Vi sammankomsterna får deltagarna en möjlighet att smaka maten som de har tillagat tillsammans.

Kursen är på engelska. Du behöver inte ha några för kunskaper för att deltaga.

Ingen deltagaravgift men däremot en materialavgift på 300-400 kr för att täcka kostnaden för ingredienserna. Ta gärna med en matlåda eller två då du kan ta med maten du tillagat.

Anmäl dig på ABFs hemsida, abf.borlange-nedansiljan@abf.se eller 0243-66940

Efter anmälan får du uppgifter om inbetalning för materialavgiften.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
225813
Tidpunkt
18:00–21:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
12
Plats
Maserskolan
Hagavägen 70 78440 BORLÄNGE
Pris
300 kr
Anmäl dig