Hoppa till huvudinnehåll

Matlagning specialkost

Har du eller någon i din omgivning behov av specialkost? Eller vill öka din förståelse?

Lär dig laga mat utan laktos, gluten, mjölkprotein och/eller sojaprotein. Tillaga en kost som alla passar de flesta. En kombination av teori och praktik. Skriv gärna i meddelandet vilken eller vilka inriktningar du är intresserad av.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Till självkostnadspris så tillkommer kostnader för råvaror. Eventuell mat som blir över delas upp bland deltagarna vid sammankomsterna (ta gärna med en tom matlåda).

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
204136
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
8
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 15 78434 BORLÄNGE
Pris
640 kr
Anmäl dig