Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Fairtrade och rättvis handel

Barnarbete, extremt långa arbetsdagar, hälsofarlig arbetsmiljö, sexuella trakasserier, minimalt betalt... Bakom de varor som florerar i den dagliga handeln finns ofta berättelser med beskrivningar som dessa. Globaliseringen har lett till utvecklingsmöjligheter för många länder, men inte sällan kommer människor i kläm på vägen. Rättvis handel syftar till att förbättra villkoren för de som producerar de varor vi konsumerar.

Tid och plats meddelas senare.

Cirklarna startar så snart de är fulltecknade om inte annat anges.
Inbetalningskort skickas i samband med kallelsen.
I avgiften ingår inte kostnader för studie- och arbetsmaterial.

Om du inte fått någon kallelse före 15:e april (vårterminen) eller 1:a november (höstterminen) så blir det ingen cirkelstart, är du fortfarande intresserad så är du välkommen att omanmäla dig till kommande termin.

Avbokning
Du har rätt att avboka cirkeln tre dagar före cirkelstart. Om du avanmäler dig senare än tre dagar före cirkelstart så debiteras en avgift motsvarande halva deltagaravgiften. Vid avbokning när cirkeln redan har startat är du skyldig att betala full deltagaravgift.
Om du måste avbryta cirkeln på grund av varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
202627
Startdatum
Veckodagar
Tidpunkt
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
3
Medarrangör
ABF Borlänge-Nedansiljan
Plats
Caoz -Café
Engelbrektsgatan 26 78432 BORLÄNGE
Pris
Gratis
Cirkelledare
Anmäl dig