Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Folkkör - Gretaz

Körsång har blivit en folkrörelse. Vill du också sjunga? Dela sångens glädje med andra och nå nya höjder! Fortlöpande antagning.
Här sjunger vi tillsammans och har roligt! Inga förkunskaper krävs, viktigast är sångglädjen och gemenskap! Vi sjunger inte i stämmor utan alla tillsammans, vi övar upp rösten och släpper loss den kreativa musikaliteten.

Upplägg
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursmaterial
Kursmaterial delas ut under kursen.

Bra att veta
Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
En studietimme = 45 min
Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
219232
Startdatum
Veckodagar
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
13
Antal lediga platser
50
Medarrangör
ABF Borlänge-Nedansiljan
Plats
Kyrkan Kvarnsveden
Ringargatan 63 78466 BORLÄNGE
Pris
330 kr
Cirkelledare
Anmäl dig