Hoppa till huvudinnehåll

Gitarr fortsättning

Har du tröttnat på att bara kunna plinka introt till Smoke on the Water? Det här är en gitarrcirkel för dig!

Tillsammans lär vi oss att utvecklas med att spela gitarr, med individuella målsättningar. Tanken är att alla ska utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Leonard Cohen var 50 år när han slog igenom, hur gammal kommer du att vara? Sök idag!

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Ta chansen att göra din värld större. Hos ABF har du möjlighet att påverka både studietakt och innehåll i studiecirkeln.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från utvecklas vidare.

Kursmaterial

Kostnad för eventuellkurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
212099
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
5
Plats
Nattviolen
Allfarvägen 67 78442 BORLÄNGE
Pris
770 kr
Cirkelledare
Ronnie Lindblom
Anmäl dig