Hoppa till huvudinnehåll

Den digitala studiecirkeln för tvärfackliga handledare 30 mars

Utbildningen vänder sig till tvärfackliga handledare inom LO-distriktet Dalarna och Gävleborg som tidigare deltagit i Grundläggande pedagogisk handledarutbildning och som vill lära sig mer om digitala kurser/studiecirklar.

Den digitala studiecirkeln/utbildningen för tvärfackliga handledare
Utbildningen vänder sig till tvärfackliga handledare inom inom LO-distriktet Dalarna och Gävleborg, som tidigare deltagit i Grundläggande pedagogisk handledarutbildning och som vill lära sig mer om digitala kurser/studiecirklar.

ABF vill med utbildningen utmana dig som handledare till digital kreativitet och erbjuda några verktyg som stöd för hur du kan genomföra dina digitala studiecirklar.

Utbildningen kommer att genomföras i lärplattformen Microsoft Teams. Du behöver en mailadress för att kunna delta på utbildningen. Den mailadress du anmäler dig med kommer vara den mailadress som all vidare information om utbildningen kommer att gå till.

Du kan när som helst kontakta oss på ABF Dalarna om du undrar något inför utbildningen.

Observera att detta är en likadan utbildning som tidigare erbjudits på två dagar. Antalet studietimmar är fortfarande detsamma men vi har valt att komprimera kursen för att du som deltagare ska slippa ta ledigt från ditt arbete två dagar. Självklart har vi fortfarandeutrymme för en timmes lunch och flera kortare pauser.

Tider under dagen:

08.00. Förträff för att se till att du är rätt inloggad i teams och att tekniken fungerar.                                                                                                                                                     09.00. Kursstart                                                                                                                                                                                                                                                       12.00. Lunch                                                                                                                                                                                                                                                          16.30. Avslut

Deltagaravgift: 1000 kr/deltagare och betalas av sändande fackförbund. Ange fakturamottagare tydligt vid anmälan.

Du anmäler dig via ditt fackförbund senast den 15 mars. Fackförbunden skickar sedan anmälan omgående till kerstin.moberg@abf.se

Frågor och funderingar om utbildningen besvaras av Karin Bergkvist, ABF Dalarna.                                                                                                                                             E-post: karin.bergkvist@abf.se                                                                                                                                                                                                                            Telefon: 073-842 79 55

Välkommen att våga prova den digitala studievärlden tillsammans med oss!

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10940
Startdatum
30 mars 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
08:00–16:30
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
13
Plats
Via Teams
Pris
1000 kr
Cirkelledare
Git SundbergKarin BergkvistKerstin MobergYvonne Persson