Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Högläsning Läslyft

Högläsning är ett projekt genom Tjärnkraft och Läslyft, där får du lära dig att använda rösten rätt, får tips angående lämplig litteratur i samarbete med Borlänge Bibliotek. Vi går också igenom olika sätt att berätta. Successivt på ett enkelt sätt fördjupar vi kunskaperna om berättande och högläsning.

UPPLÄGG
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL
Kursmaterial delas ut under kursen.

BRA ATT VETA
Planerad kursstart för våren är tisdagen den 10 april kl.13.00 vecka15, och är ett Läslyft projekt genom Tjärnkraft.
Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
En studietimme = 45 min
Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår
Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
219220
Startdatum
10 april 2018
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
13:00–15:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
2
Medarrangör
Föreningen Tjärnkraft
Plats
ABF Vasagatan 27 1tr
Vasagatan 27 78432 BORLÄNGE
Pris
Gratis
Cirkelledare
Lena Klarström
Anmäl dig