Hoppa till huvudinnehåll

Pedagogisk FORTSÄTTNING - Cirkelledarutbildning för aktiva cirkelledare 26-28 oktober

Under tre dagar kommer du att få följa med på en härlig folkbildningsresa tillsammans med andra cirkelledare! Du kommer även att få utveckla ditt eget ledarskap. Utbildningen ger en generell pedagogisk utveckling oavsett vilket ämne du leder cirklar inom och du har god användning av utbildningen oavsett om du ska håll

Pedagogisk FORTSÄTTNING - Cirkelledarutbildning för aktiva cirkelledare i Dalarna och Gävleborg!

Utbildningens innehåll!

Under tre dagar kommer du att få följa med på en härlig folkbildningsresa tillsammans med andra cirkelledare! Vi kommer att göra stopp både i historien, nutiden och framtiden! Vi pratar om vad folkbildning är och hur just din studiecirkel passar in i den större helheten. Vi kommer att prata om gruppers utveckling, om olika sätt att lära sig nya saker och om vad lärmiljö är.

 

Du kommer även att få utveckla ditt eget ledarskap.

Utbildningen ger en generell pedagogisk utveckling oavsett vilket ämne du leder cirklar inom och du har god användning av utbildningen oavsett om du ska hålla analog eller digital studiecirkel. 

Datum och genomförande!

Dag 1+2 genomförs på Brunnsvik, Ludvika. Kost och logi ingår.

Dag 3 genomförs digitalt via TEAMS. Du behöver då tillgång till dator med webkamera och stabil internetuppkoppling. Fråga ditt lokala ABF om du inte kan ordna detta på egen hand.

Utbildningsdatum är 26- 28 oktober 2021.

Kursstart dag ett 09.30, fika serveras från 09.00. Övriga två dagar startar kursen 09.00. Vi avslutar varje dag ca kl. 16.00.

Mer om utbildningen!

Utbildningen vänder sig till dig som verkar som cirkelledare hos någon av ABF-avdelningarna i Dalarna eller Gävleborg, som är godkänd cirkelledare och har genomgått Cirkelledarutbildning GRUND.

ANMÄLAN: Du anmäler ditt intresse att delta till ditt lokala ABF som godkänner din anmälan och skickar anmälan med personuppgifter vidare till ABF Dalarna. Anmälan ska vara inkom-men till utbildningsarrangören senast 28 september 2021.

Utbildningen är en del av ABFs cirkelledarutveckling och är kostnadsfri för dig som deltagare. Utbildningen genomförs som en sammanhållen process och det är viktigt att du ser över att du kan delta på samtliga tre dagar innan du anmäler dig.  

Frågor och funderingar om utbildningen besvaras av Karin Bergkvist, ABF Dalarna.                                                                                           E-post: karin.bergkvist@abf,se                                                                                                                                                                              Telefon: 073-842 79 55

 

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10959
Startdatum
26 oktober 2021
Veckodagar
Tisdag, Onsdag, Torsdag
Tidpunkt
09:30–16:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
11
Plats
Brunnsviks Folkhögskola (Ludvika)
Grangärdevägen 79 77131 LUDVIKA
Pris
Gratis
Cirkelledare
Karin BergkvistGit Sundberg