Hoppa till huvudinnehåll

Missing People i Borlänge

Är Du nyfiken på, vad är MISSING PEOPLE? Vill du veta så blir det en informationsträff den 9/11 klockan 18.00 i ABFs lokal i Djurås. Du kanske vill engagera dig som volontär, då blir det en grundutbildning senare i november. Anmälan görs på telefon : 070-533 00 17 eller e-post : susanne.behning@abf.se

Det finns absolut inget krav på att du skall ställa upp som patrulledare enbart för att du gått utbildningen! Vill du gå som assistent till patrulledare eller som sökare är det helt OK. Allt deltagande i Missing Peoples verksamhet bygger på frivillighet och att man ställer upp när man har tid och möjlighet.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än femton deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
207130
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
6
Medarrangör
Missing People Sweden
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 15 78434 BORLÄNGE
Pris
Gratis
Anmäl dig