Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Engelsk konversation

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större.
Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF Borlänge ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper
Detta är en kurs för dig som har engelska kunskaper sedan tidigare och vill fortsätta utvecklas. Här tränar du dina kunskaper och håller dem vid liv. Du kan läsa mer komplicerade texter och samtala om dessa på engelska. Du kan föra samtal om det vardagliga livet.

Ledare
Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Kursmaterial
Studiecirkel där vi utgår från en eller flera noveller där vi läser och diskuterar om boken samt aktuella ämnen på engelska. Kursmaterial delas ut av ledaren under kursen.

Bra att veta
Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart..
En studietimme = 45 min
Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
219242
Startdatum
10 september 2018
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
17:00–18:30
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
6
Medarrangör
ABF Borlänge-Nedansiljan
Plats
ABF Vasagatan 27 1tr
Vasagatan 27 78432 BORLÄNGE
Pris
800 kr
Cirkelledare
Ulla Tägtström
Anmäl dig