Hoppa till huvudinnehåll

Engelska - Fortsättning

Med goda språkkunskaper tar vi oss vidare i det engelska språket.

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större. Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF Borlänge ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

En studiecirkel för dig som redan kan grunden i engelska. Vi repeterar grammatik och arbetar för att utöka ordförrådet.

Ledare

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Kursmaterial

Kostnaden för kursmaterial tillkommer senare.

Bra att veta

  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
216784
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
10
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 13 78434 BORLÄNGE
Pris
720 kr
Cirkelledare
Ulla Tägtström
Anmäl dig