Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Engelska - Fortsättning

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större. Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF Borlänge ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper
En studiecirkel för dig som redan kan grunden i engelska. Vi repeterar grammatik och arbetar för att utöka ordförrådet.

Ledare
Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

Kursmaterial
Kostnaden för kursmaterial tillkommer senare.

Bra att veta
Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
En studietimme = 45 min
Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
216784
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
11
Medarrangör
ABF Borlänge-Nedansiljan
Plats
ABF Vasagatan 27 1tr
Vasagatan 27 78432 BORLÄNGE
Pris
720 kr
Cirkelledare
Ulla Tägtström
Anmäl dig