Hoppa till huvudinnehåll

Läs och lär dig om Italien

Förbered dig för nästa resa till Italien! Läs grundläggande Italienska samtidigt som vi lär oss om landets kultur och sevärdheter.

Lär dig grundläggande Italienska samtidigt som du får kunskap om Italiensk kultur och historia. I denna cirkel fördjupar vi oss i olika områden, städer, sevärdheter, mat och kultur i allmänhet. Perfekt sätt att förbereda dig inför en resa eller för dig som är intresserad av Italiens språk och kultur.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Kursen är uppdelad i 12 träffar på 2 studietimmar vardera.

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Viktigt att ange rätta uppgifter såsom mejladress och telefon nummer vid anmälan
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
230709
Tidpunkt
19:45–21:15
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
12
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 13 78434 BORLÄNGE
Pris
720 kr
Anmäl dig