Hoppa till huvudinnehåll

Spanska nybörjare - steg 2

Upplev glädjen över att kunna och våga prata under semestern, förstå mer av tv-programmen och navigera i olika datorprogram. Med ABF Borlänge:s studiecirkel i spanska ökar du dina språkkunskaper.

Språket är nyckeln till andra kulturer! Ta chansen att göra din värld större. Att läsa språk i en studiecirkel hos ABF ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet i cirkeln. Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Tillsammans lär vi oss att förstå och prata spanska.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig spanska och har deltagit i en tidigare termin. Ordförrådet hämtar vi från vardags situationer.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer senare. Studiematerialet brukar räcka till två terminer så har du läst hos oss första terminen så har du troligtvis bok redan. Senaste terminerna har studiematerialet Vamos! 1 använts till de två första terminerna.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
219136
Tidpunkt
18:45–20:15
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
11
Plats
ABF Vasagatan 27 1tr
Vasagatan 27 78432 BORLÄNGE
Pris
720 kr
Anmäl dig