Hoppa till huvudinnehåll

Cirkelledarutbildning - GRUND i Falun

Vi på ABF Södra – Östra Dalarna vill bidra med på alla de sätt vi skapa verksamhet som går att genomföra. Under hösten kommer vi bland annat att erbjuda en cirkelledarutbildning – GRUND, utbildning i e-lista, Teamsutbildning – att leda digital studiecirkel, utbildning i styrelse- och föreningskunskap samt en julshow, se kalendarium nedan.  

För oss på ABF så är det en självklarhet att våra ledare är utbildade. Vi kommer satsa på att alla ni är just det, samt utbildade inom e-listan, innan år 2022 startar.   

Vi har fått flera förfrågningar om styrelseutbildningar och kommer därför arrangera flera utbildningar under året. Skicka gärna in era önskemål om vad ni vill att utbildningen ska innehålla så att vi kan skapa en utbildning som är anpassade efter era behov.

 

From 1 januari 2023 kommer det ej vara möjligt att rapportera in verksamhet via papperslistor; utan endast med e-lista. Vi vill att denna övergång ska bli så smidig som möjligt och uppmanar alla er cirkelledare som fortfarande har papperslista att byta. Vi kommer kontinuerligt erbjuda utbildningar i e-lista och finnas som stöd för att hjälpa er i övergången. Denna film visar hur det går till att rapportera verksamhet digitalt: https://www.youtube.com/watch?v=Idigl9bL_Gc

 

Tveka inte att höra av er om ni behöver stöd i att komma igång med en digital studiecirkel!

 

 

 Anmälan: https://www.abf.se/arrangemang/dalarnas-lan/falun/foreningskunskap-styrelsearbete/utbildning-i-styrelse--och-foreningskunskap/

 

 

Hälsningar 

Ann-Sofie, Emil, Fahri, Linus och Marina

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
160460
Startdatum
25 november 2021
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
08:30–16:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
7
Plats
ABF Huset i Falun
Pris
Gratis
Cirkelledare
Ann-Sofie Sterio Sjöström
Anmäl dig