Hoppa till huvudinnehåll

Kraft - Energi- och Verktyg

Utbildningen innehåller metoder för att jobba med medlemsrekrytering och organisationsutveckling.

Kursen genomförs i dagsläget analogt. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kursen kan därför ställas om till digitalt via Microsoft Teams. Du behöver då ha tillgång till en dator med mikrofon, webbkamera, bra uppkoppling, gärna headset.

(Utbildningens namn är ett citat från Joe Hill)

Utbildningen syftar till att ge dig och din organisation kraft, energi och verktyg för att få fler att bli bärare av din organisations idé.

Utbildningen innehåller metoder för att jobba med medlemsrekrytering och organisationsutveckling. Frågor vi ställer oss tillsammans under kursen är t.ex. Vilka är vi? Hur uppfattas vi? Behöver vi göra en förändring? Vad ska den förändringen i så fall bestå av? Du som deltagare är aktiv och kommer tillsammans med dina kurskamrater byta erfarenheter, komma med goda exempel och söka svar på frågorna vi ställer oss under kursen. Tillsammans jobbar vi för en väg framåt inom era respektive organisationer.

Kursledare: Ulrika Wiklund                                                                                                                                                                         Ekonomi: Anmälande organisation står för eventuell förlorad arbetsförtjänst och resekostnader                                                                  Kursavgift: 2600 kr inkl kursmaterial, betalas av anmälande organisation.                                                                                                      OBS! Deltagaravgiften debiteras till fullo om deltagare utan avanmälan uteblir från utbildningen.

Tider:                                                                                                                                                                                                          Kl 09.00-09.30, Incheckning med fika                                                                                                                                                           Kl 09.30-16.30, Kurstid med avbrott för lunch                                                                                                                                                Kl 18.00, Middag                                                                                                                                                                                          Kl 15.00 dag 2, avslutning med fika

 

Kontaktuppgifter till ABF Dalarna:

Yvonne Persson, 070-667 34 72, yvonne.persson@abf.se (Ombudsman)

Karin Bergkvist, 073-842 79 55, karin.bergkvist@abf.se (Pedagogisk utveckling)

Christina Falk-Thomsen, 070-290 02 19, christina.falk-thomsen@abf.se (Administratör, anmälningar till kurser mm)

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10996
Startdatum
09 maj 2022
Veckodagar
Måndag, Tisdag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
12
Plats
Brunnsviks Folkhögskola (Ludvika)
Grangärdevägen 79 77131 LUDVIKA
Cirkelledare
Ulrika Wiklund