Hoppa till huvudinnehåll

Digital föreläsning: Psykisk hälsa i pandemins spår

-Fokusera på det du KAN påverka! -Livet pausas inte helt pga. en pandemi, hitta alternativ istället! -Första hjälpen till psykisk hälsa!

Efter över ett helt år där vi levt i en pandemi och nåtts av restriktioner och rekommendationer gång på gång kan det vara skönt att få fokusera på det vi kan påverka och göra istället för det vi inte kan påverka och inte göra. Hitta alternativ!

Välkommen att lyssna på en föreläsning Första hjälpen till psykisk hälsa och delta i ett samtal med Therese Olsson, Brukarinflytandesamordnare (BISAM) Region Dalarna, avdelning för hälsa och välfärd och Dalarnas kommuner samt instruktör för MHFA – Första hjälpen till psykisk hälsa och Gustav Färlin, Instruktör för MHFA- Första hjälpen till psykisk hälsa Region Dalarna, avdelning för hälsa och välfärd och Dalarnas kommuner samt ordförande i föreningen Balans Dalarna. 

På distans

Föreläsningen kommer att ske via Microsoft Teams. Du kommer att få en länk dagen innan som du ska följa för att kunna delta. Koppla upp dig via din dator, telefon eller padda. Se till att sitta ostört och gärna med headset.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
29215
Startdatum
21 april 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
12
Plats
Via Teams - på distans
Pris
Gratis
Cirkelledare
Therese Olsson
Anmäl dig