Hoppa till huvudinnehåll

INSTÄLLT/FRAMFLYTTAT! Mediyoga med Gunilla Leopoldsson

MediYoga är en terapeutisk yogaform som hjälper oss att skapa en bättre balans på alla nivåer - fysiskt, mentalt, psykologiskt och emotionellt. Den har visat sig ha positiva effekter på en rad hälsotillstånd.

INSTÄLLT/FRAMFLYTTAT! pga rådande omständigheter kring coronaviruset. Vi gör ett uppehåll och flyttar fram träffarna till 22 april. Då kör vi de resterande 6 gångerna.

Det har gjorts olika studier t.ex. vid olika stressrelaterade besvär som utmattningssyndrom och sömnproblem, vid olika kroniska smärttillstånd som rygg-, nackproblem och migrän, hjärtproblematik och högt blodtryck, samt vid depression och ångest.

Mediyoga är anpassad så att alla kan utföra den oavsett fysisk förmåga. Du sitter, står eller ligger ner – inga akrobatiska kroppsställningar eller fysisk belastning. Du behöver inte vara van att yoga. Alla kan vara med. MediYoga innehåller enkla och kraftfulla andningstekniker, mjuka inkännande rörelser, djupavslappning och meditationer.

Grunden för Gunilla när hon lär ut Mediyoga är alltid Mindfulness då det är en förutsättning för att kunna landa och börja stressa ner. Gunilla "väver in" information om yoga eller de pass vi gör. Så du vet varför vi gör det vi gör.

Vilka pass Gunilla väljer att göra är beroende på behov av gruppens deltagare. Hon har alltid extra fokus på hjärtat då det handlar om att ta hand om oss själva, visa empati och kärlek till oss själva och andra.

Pass och material i pdf ingår.

10 ggr (12/2, 19/2, 26/2, 22/4, 29/4, 6/5, 13/5, 20/5 och 27/5)

Gruppen startar när den är fulltecknad. Du meddelas definitivt besked om start ca 1-2 veckor före cirkelstart.
Deltagaravgiften bör vara betald före kursstart.

I samarbete med G.L Utveckling & Hälsa AB, för mer information och frågor info@utvecklingochhalsa.se eller ring Gunilla på 070-6905698.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
27462
Startdatum
12 februari 2020
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:00–18:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
3
Medarrangör
G.L Utveckling & Hälsa
Plats
Samtalsmottagningen, Vårdcentral Engelbrekt
Engelbrektsgatan 20 77130 LUDVIKA
Pris
1675 kr
Cirkelledare
Gunilla Lindeborg Leopoldsson