Hoppa till huvudinnehåll

Släktforskning - nybörjare i Ludvika

Vem tror du att du är? Ett gammalt foto, en gammal psalmbok eller något annat du ärvt kanske väckt ditt intresse för att söka dina rötter? Tillsammans med Västerbergslagens släktforskarförening kan du komma igång med din släktforskning.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra studiecirklar/kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i cirkeln men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Studiecirkeln passar alla oavsett förkunskaper. Vi blandar nybörjare och erfarna deltagare för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

Cirkelledare

Alla våra ledare erbjuds grundläggande cirkelledarutbildning.

Studiematerial

Material ingår inte i kursen. Cirkelledaren visar eventuellt material och tar upp beställning av det vid första träffen.

Bra att veta

  • Cirkeln/kursen startar så snart den är fulltecknad. Du meddelas definitivt besked om start ca 1-2 veckor före cirkelstart.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • Helt arbetslösa och sjukskrivna har 50% rabatt på alla ordinarie deltagaravgifter.
  • En studietimme = 45 min
  • Studiematerial ingår inte i avgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
29676
Startdatum
24 januari 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
Fullsatt
Medarrangör
Västerbergslagens Släktforskare
Plats
Släktforskarlokalen - Östra storgatan
Östra Storgatan 30 77150 LUDVIKA
Pris
720 kr
Cirkelledare
Åke Boman