Hoppa till huvudinnehåll

Skrivarcirkel fortsättning - Ludvika

Du bär på en historia, den kan vara din egen, familjens, släktens, en väns eller en uppdiktad. I den här fortsättningscirkeln blir det mer verkstad utifrån deltagarnas egna skrivande och ledaren CA coachar er vidare med skrivandet.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra studiecirklar/kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i cirkeln men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Du bör ha påbörjat ditt skrivande och vara igång lite grann. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

Cirkelledare

Cirkelledaren CA Eriksson har precis blivit färdig med sitt fjärde bokmanus. För 17 år sen började han på sitt första. Nu hoppas han få möta just dig i en skrivarcirkel i Smedjebacken och få dela med sig av sina kunskaper till andra skrivsugna.

CA har varit aktiv journalist sen 1967. Han har bland annat jobbat på Fagersta posten, GT, Nya Wermlandstidningen, Dala-Demokraten, en landstingstidning och förortstidningar i Stockholm samt stabsredaktör i Bosnien och pressekreterare i Huddinge.

Sedan 10 år tillbaka bor CA en stor del i Smedjebacken.

Studiematerial

Material ingår inte i kursen.

Bra att veta

  • Cirkeln/kursen startar så snart den är fulltecknad. Du meddelas definitivt besked om start ca 1-2 veckor före cirkelstart.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • Helt arbetslösa och sjukskrivna har 50% rabatt på alla ordinarie deltagaravgifter.
  • En studietimme = 45 min
  • Studiematerial ingår inte i avgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
30947
Startdatum
02 februari 2023
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
2
Plats
ABF Huset
Köpmansgatan 1 77132 LUDVIKA
Pris
650 kr
Cirkelledare
CA Eriksson
Anmäl dig