Hoppa till huvudinnehåll

Psykisk hälsa i pandemins spår - Kickoff för cirkelledare

-Fokusera på det du KAN påverka! -Livet pausas inte helt pga. en pandemi, hitta alternativ istället! -Första hjälpen till psykisk hälsa!

Efter nästan ett helt år där vi levt i en pandemi och nåtts av restriktioner och rekommendationer gång på gång kan det vara skönt att få fokusera på det vi kan påverka och göra istället för det vi inte kan påverka och inte göra. Hitta alternativ!

Välkommen att lyssna på en föreläsning Första hjälpen till psykisk hälsa och delta i ett samtal med Therese Olsson, Brukarinflytandesamordnare (BISAM) Region Dalarna, avdelning för hälsa och välfärd och Dalarnas kommuner samt instruktör för MHFA – Första hjälpen till psykisk hälsa och Gustav Färlin, Instruktör för MHFA- Första hjälpen till psykisk hälsa Region Dalarna, avdelning för hälsa och välfärd och Dalarnas kommuner samt ordförande i föreningen Balans Dalarna. 

På distans

Föreläsningen kommer att ske via Microsoft Teams. Du kommer att få en länk dagen innan som du ska följa för att kunna delta. Koppla upp dig via din dator, telefon eller padda. Se till att sitta ostört och gärna med headset.

Anmälan

För dig som är cirkelledare hos ABF Dala Finnmark.

Anmäl dig genom att skicka ett mail till info.dalafinnmark@abf.se senast 5 februari 2021

 

 

 

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
29003
Startdatum
09 februari 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal lediga platser
27
Medarrangör
Region Dalarna
Plats
ABF Huset
Köpmansgatan 1 77132 LUDVIKA
Pris
Gratis
Kontaktperson
Stina Rajalahti
stina.rajalahti@abf.se