Hoppa till huvudinnehåll

Medlem i Facket 2

Har du gått Medlem i facket 1 och har ett intresse för samhälle och politik? Funderar du över den orättvisa värld vi lever i och undrar om det måste vara så? Vill du bygga ett gott samhälle där det råder jämlikhet och respekt för människovärdet? Medlem i facket 2 är i så fall utbildningen för dig!

Utbildningen handlar om att tänka fackligt kring makt, intressen och samverkan. Målet är att ge röst åt dig själv, åt kamraterna på arbetsplatsen och värna det demokratiska samtalet. Syftet är att inspirera till handling och lägga grunden för fortsatta samtal. Ytterst handlar det om att värna det fackliga samhällsuppdraget - där du kan göra skillnad.

Kursen genomförs digitalt via Teams. Du behöver en dator (surfplatta kan fungera) med kamera och en e-postadress för att kunna delta.

Målgrupp: Medlemmar i facket
Anmälan: Du anmäler dig till din fackliga organisation senast den 15 mars.
Ekonomi: Deltagaravgiften är 1 500 kr inkl kursmaterial och betalas av anmälande organisation.

Stipendiefonden 2021

Kursen genomförs med LOs stipendiefond. Stipendiet är 120 kr/timme eller 960 kr/dag under 2021 och betalas ut till kursdeltagare som har förlorat inkomst under utbildningstiden.Totalt kan en och samma medlem erhålla stipendium för 57 timmar.

Stipendiet kan fås för följande kurser:                                                                                                                                                                                                     Facklig introduktion, Facklig Medlemsutbildning steg 1 & 2.

Har du frågor eller funderingar över utbildningen? Kontakta din fackliga organisation eller ABF Dalarna.                                                                                                    Titta gärna in på www.lo.se för att hitta fler fackliga utbildningar

OBS! Deltagaravgiften debiteras till fullo om deltagare utan avanmälan uteblir från utbildningen.

Kontaktuppgifter till ABF Dalarna:

Yvonne Persson, 070-667 34 72, yvonne.persson@abf.se (Ombudsman)

Karin Bergkvist, 073-842 79 55, karin.bergkvist@abf.se (Pedagogisk utveckling)

Christina Falk-Thomsen, 070-290 02 19, christina.falk-thomsen@abf.se (Administratör, anmälningar till kurser mm)

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10944
Startdatum
12 april 2021
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
11
Medarrangör
LO-Distriktet i Dalarna och Gävleborg
Plats
ABF Dalarna
Wallingatan 15 78434 BORLÄNGE
Pris
1500 kr