Hoppa till huvudinnehåll

Medlem i Facket 2, 23-25 november

Har du gått Medlem i facket 1 och har ett intresse för samhälle och politik? Funderar du över den orättvisa värld vi lever i och undrar om det måste vara så? Vill du bygga ett gott samhälle där det råder jämlikhet och respekt för människovärdet? Medlem i facket 2 är i så fall utbildningen för dig!

Kursen genomförs i dagsläget fysiskt på Mora Parken i Mora. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kursen kan därför ställas om till digitalt via Teams. Du behöver då en dator (surfplatta kan fungera) med kamera och en e-postadress för att kunna delta.

Utbildningen handlar om att tänka fackligt kring makt, intressen och samverkan. Målet är att ge röst åt dig själv, åt kamraterna på arbetsplatsen och värna det demokratiska samtalet. Syftet är att inspirera till handling och lägga grunden för fortsatta samtal. Ytterst handlar det om att värna det fackliga samhällsuppdraget - där du kan göra skillnad.

Målgrupp: Medlemmar i facket
Anmälan: Du anmäler dig till din fackliga organisation senast den 24 oktober.
Ekonomi: Deltagaravgiften är 1 500 kr inkl kursmaterial och betalas av anmälande organisation.

Stipendiefonden 2022

Kursen genomförs med LOs stipendiefond. Stipendiet är 124 kr/timme, 988 kr/dag eller 4 941 kr/vecka under 2022 och betalas ut till kursdeltagare som har förlorat inkomst under utbildningstiden. Totalt kan en och samma medlem erhålla stipendium för 57 timmar. Stipendiet kan fås för följande kurser:

Facklig introduktion, Facklig Medlemsutbildning steg 1 & 2.

Har du frågor eller funderingar över utbildningen? Kontakta din fackliga organisation eller ABF Dalarna.                                                                                                    Titta gärna in på www.lo.se för att hitta fler fackliga utbildningar

OBS! Deltagaravgiften debiteras till fullo om deltagare utan avanmälan uteblir från utbildningen.

Kontaktuppgifter till ABF Dalarna:

Yvonne Persson, 070-667 34 72, yvonne.persson@abf.se (Ombudsman)

Karin Bergkvist, 073-842 79 55, karin.bergkvist@abf.se (Pedagogisk utveckling)

Christina Falk-Thomsen, 070-290 02 19, christina.falk-thomsen@abf.se (Administratör, anmälningar till kurser mm)

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
10982
Startdatum
23 november 2022
Veckodagar
Onsdag, Torsdag, Fredag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
10
Plats
Mora Parken
Parkvägen 1 79237 MORA
Pris
1500 kr