Hoppa till huvudinnehåll

Teamsutbildning för cirkelledare 8/10

När människor inte längre får träffas lika mycket fysiskt måste vi bryta isoleringen och skapa gemenskaper på nya kreativa sätt. Därför vill vi erbjuda dig som cirkelledare möjligheten att deltaga i en utbildning av materialet "Teams Utbildning" och vänder sig till dig som är verksam cirkelledare som är intresserad av att ställa om sin verksamhet från fysiska träffar till digitalt. Som cirkelledare i Teams kan du till exempel skapa ett klassrum för deltagarna för att ni ska kunna dela dokument och information med varandra och använda videosamtals-verktyget för era möten. 

En del av utbildningen bygger på diskussioner och erfarenhetsutbyte. Vi informerar om hur det går till och vilken teknik som används.


Genom att deltaga i denna utbildning binder du inte dig till att göra om din cirkel till digitalt.


Datum och tid: Fredagen den 8 oktober 13.00-14.30


Plats: Microsoft teams, kalenderinbjudan kommer till de som anmält sig.


Utbildningen är på grundnivå och kostnadsfri. Inga förkunskaper behövs. Kontakta mig gärna om ni har några frågor eller funderingar.


Anmälan gör du här nedan eller till fahri.akdogan@abf.se

Det är viktigt att ni avanmäler er om ni får förhinder. Eftersom det finns begränsat antal platser har vi då möjlighet att meddela de som anmäler sig sent/är reserver.

Varmt välkommen!

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
160468
Startdatum
08 oktober 2021
Veckodagar
Fredag
Tidpunkt
13:00–14:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
30
Plats
ABF Hedemora
Guussarvsgatan 5 77633 HEDEMORA
Pris
Gratis
Anmäl dig