Hoppa till huvudinnehåll

Återhämtning i naturen

Att vistas i naturen har en lugnande, stärkande och läkande effekt på oss. Naturen hjälper oss att vara närvarande i oss själva. Välkomna till våra träffar där vi erbjuder meditation, övningar och samtal.

Återhämtning i naturen

Nu har du ännu en chans att hitta nya verktyg till återhämtning under guidning av de inspirerande ledarna Anna och Lina, och av allt naturen har att erbjuda.

Plats: Storbergets gruvor, Stollgången
22 april kl 13.00-15.00

Anmälan här nedan.
Kostnad: 300 kr, fika ingår.

Betalning via swish: 070-402 31 41, Lina Jansson. Betalning och anmälan senast 16 april. (Ingen återbetalning vid avanmälan.)
För frågor och vägbeskrivning, kontakta Lina (se numret ovan).

Om ledarna:

Anna Virén arbetar som lärare och simlärare. Nu är hon även nybliven Ekopedagog. Ekopedagogiken utgår från att vi föds med förmåga till ekologisk känslighet, att känna empati, knyta an och relatera som delaktiga medskapare i omgivande ekologiska system.

Lina Jansson har arbetat som förskollärare och lärare. Hon driver det egna företaget "Linas lugn" där hon erbjuder behandlingar som massage, Reikihealing, vägledda meditationer samt återhämtande samtal. Hon är även diplomerad återhämtningsterapeut. Återhämtningsterapi är en metod som kan hjälpa människor att läka och bli friska från utmattning och stressrelaterad ohälsa genom bl.a samtal, mindfullness och meditation.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
40946
Startdatum
22 april 2023
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
13:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
10
Plats
Storbergsgruvorna
Stollvägen 53 81396 TORSÅKER
Cirkelledare
Lina JanssonAnna Virén
Anmäl dig