Hoppa till huvudinnehåll

Lär dig fotografera med digitalkamera

En studiecirkel i foto som riktar sig både till nybörjare och till dig som är lite kunnig

En av de stora fördelarna med att gå en cirkel i stället för att läsa sig till kunskaperna i en bok, är att här får du återkoppling på dina egna bilder. I den här studiecirkeln blandar vi teknik med bildskapande, och går igenom bland annat slutartider, bländare, skärpedjup, exponering men också bildkomposition, ljus och stil bland mycket annat.

OBS! Ta med dig egen digitalkamera (inte mobilkamera).

Omfattning

7 lördagseftermiddagar efter varandra, med start 17 september. 21 studietimmar.

Sista anmälningsdag

7 september 2022

Cirkelledaren

Lars Johansson har jobbat 25 år som pressfotograf på fastlandet och utbildat ett antal journalister i fotografering samt hållit utbildningar inom bild för flera mediaprogram på olika gymnasieskolor. Gotlänning sedan 2018, och jobbar då och då som frilansfotograf vid sidan av sitt ordinarie jobb inom IT.

Bra att veta:

Återtar du din anmälan fram till senast sju dagar före startdatum tar vi ut en administrativ avgift på 10% av deltagaravgiften, dock lägst 100 kr. Vid senare avbokning debiterar vi halva avgiften, och vid avbokning efter att cirkeln startat debiteras du hela avgiften.

Om du måste bryta p.g.a. sjukdom (intyg krävs), oväntad flytt eller annan jämförbar anledning som du inte kunnat förutse, återbetalar vi för de gånger du inte kunnat delta. Studiematerial återbetalas ej.

Kallelse med faktura skickas per e-post cirka en vecka före start (har du inte anmält e-postadress till oss går det ut via vanlig post).

Avgiften går att dela upp på tre gånger, säg till vid anmälan.

Läs mer om allmänna villkor och ABFs integritetspolicy här.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
100203
Startdatum
17 september 2022
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
13:00–15:30
Antal tillfällen
7
Antal lediga platser
4
Plats
Arbetarrörelsens hus, Visby
Stenhuggarvägen 6 62153 VISBY
Pris
1470 kr
Anmäl dig