Hoppa till huvudinnehåll

Prestationslös yinyoga - praktik och teori

Ge dig själv en present i höst! Yinyoga är en lugn och ro-yoga där sinnet bjuder in kroppen till vila och reflektion. Den är långsam och mjuk och ger dig chansen att lyssna till din vad både din kropp och ditt sinne vill säga dig.

Yinyoga är en bra yogaform för trötta kontorskroppar, stela löpare, knastriga seniorer, orörliga snubbar, sömnlösa stadsbor, upptrissade prestationsprinsessor - och för alla andra också! Jag vill särskilt slå ett slag för dig som försummat dig själv alltför länge genom att finnas till för andra men glömt bort att ta hand om själva du. I yinyogan möter du dig själv omsorgsfullt och prestationslöst. Inga krav, inga förkunskaper.

Vi erbjuder nu ett yinyogapaket i höst på åtta gånger. Under dessa åtta möten med dig själv i gemenskap med andra, kommer du successivt komma närmare dig själv och dina tankar, få en lite smidigare kropp och en djupare förståelse för yogans olika dimensioner och betydelse för välmående. Vi blandar den fysiska och mentala praktiken med teori.

Anmälan sker på mejl till yoga@mariabjorkman.se. När du anmält dig får du en faktura. Begränsat antal platser, det är välgörande att inte ha en alltför stor grupp.

Det går också att delta vid enstaka tillfällen till drop in-priset 210 kr, i mån av plats. Vår rekommendation är dock att du köper hela paketet och är med vid alla tillfällen, för att få en helhetsupplevelse. Vill du komma på drop in, behövs din anmälan inför varje gång via mejl yoga@mariabjorkman.se. På så sätt vet vi i förväg om det finns plats för dig.

Är du osäker på om yinyoga är för dig, och inte vill köpa grisen i säcken? I så fall är du varmt välkommen till någon av de två prova på-passen som erbjuds i augusti, den 11/8 och 18/8. Mejla på ovanstående mejladress och anmäl vilket datum du önskar komma. Kostnaden för prova på bestämmer du själv genom en donation till yogastudion Lila shala.

Ska du pröva något nytt i höst över huvud taget, kan det här vara det du letar efter!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
41753
Startdatum
03 september 2019
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
18:00–19:30
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
6
Plats
Lila Shala
Södertorg 17 Visby
Pris
1360 kr