Hoppa till huvudinnehåll

Gotland Jazztrio i samarbete med ABF

Gotlands Jazztrio står inför stora förändringar. Redan inför förra säsongen så utlovades en ny pianist i trion. Vi hade då tre olika vikarier och sedan så kom Simon Maurin tillbaka. Nu lämnar han oss och under hösten ersätts han av en vikarie som heter Oskar Lindström från Göteborg. Det kommer också att hållas en provspelning efter sommaren och efter jul hoppas vi ha en permanent ersättare. Men tiden fram till dess kommer inte att fördrivas.

Trion har ett roligt och händelserikt spelår framför sig. Bland annat kommer vi att göra två samarbeten tillsammans med Blåskvintetten, en blandning som inte händer så ofta. Det blir ett melodikryss i bygdegårdarna och en konsert i lilla serien med Johan Norrby som solist. Vår egna konsert i Lilla serien gör vi med ingen mindre än Lena Willemark.

Utöver det så spelar vi som vanligt på skolorna och förskolorna samt ger kosterner på öns vårdinrättningar. Jazztrion ingår också i Gotland Big Band och Gotlandsmusikens Orkester och medverkar i olika samarbeten med öns övriga musikliv.

 

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
49305
Startdatum
17 februari 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
14:00–15:00
Medarrangör
GotlandsMusiken
Plats
Biblioteket Burgsvik
Hoburgsvägen 22 62010 BURGSVIK
Pris
Gratis