Hoppa till huvudinnehåll

Gotland Jazztrio och Amanda Ginsburg i Havdhem

Biljetter köper du hos GotlandsMusiken

Prisade och älskade sångerskan Amanda Ginsburg har med sin musik tagit en bred publik med storm. Amanda förvaltar arvet från några av Sveriges mest älskade svenska sångare och låtskrivare - Olle Adolphson, Monica Zetterlund och Beppe Wolgers - samtidigt som hon med sin omisskännliga röst och stillsamma sväng skapar melodier som stannar, och tar lyssnaren med på outforskade musikaliska stigar. 

Gotland Jazztrio är en professionell och mångsidig pianotrio som arbetar med projekt både inom jazz genren samt av genreöverskridande karaktär. Gruppen har gjort turnéer med artister som Lena Willemark, Filip Jers, Emil Jensen samt Sousou och Maher Cissoko. De har också en rad olika lokala samarbeten tillsammans med exempelvis El Sistema och Kulturskolan på Gotland. Trion har även medverkat som musiker på flera av Länsteatern på Gotlands uppsättningar.

Gotland Jazztrio gör varje år bygdegårdsturnéer, skolkonserter, vårdkonserter, konserter på öns bibliotek och en rad andra projekt. Gruppen samarbetar även med Jazzklubben på Munken i Visby och spelar regelbundet konserter i deras program tillsammans med många av den svenska jazzens främsta namn.

Biljetter köper du hos GotlandsMusiken.

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
100900
Startdatum
27 januari 2024
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
14:00–15:30
Medarrangör
GotlandsMusiken
Plats
Bygdegården Havdhem
Prästhagsvägen 7 62341 HAVDHEM