Hoppa till huvudinnehåll

Lyxjazz med Aubrey Logan och band i samarbete med ABF

Los Angeles-baserade Aubrey Logan är en sprakande supernova på den internationella jazz-stjärnhimlen. Hon har vunnit Montreux Jazz Festival Competition 2009, studerat på Berklee College of Music och kallats "too jazzy" av Simon Cowell i tv-programmet American Idol, vilket en prisbelönt jazzmusiker naturligtvis tar som en komplimang!

Logan inte bara sjunger utan spelar också trombon på ett höst personligt sätt och alltid med glimten i ögat. Aubrey Logan går sin egen väg och har hittat sin egen lyxiga "sweet spot" i gränslandet mellan jazz, soul, swing och pop. I våras släppte hon en ny platta, "Your mom’s favorite songs" – ett knippe uppfräschade klassiker med personlig touch och lekfullhet.

Förutom att spela med Gotland Big Bang, öns eget storband, får vi här höra henne med sin egen trio bestående av: Dave Johnstone (trummor), Nic Petrillo (piano) och Tabri Lake (bas). Gruppen är ute på en längre Europaturné men gör en avstickare med ett unikt stopp här i Visby vilket vi på GotlandsMusiken är väldigt tacksamma för.

Biljetter fick på Ticketmaster och information på www.gotlandsmusiken.se

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
49310
Startdatum
15 februari 2020
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
15:30–17:00
Medarrangör
GotlandsMusiken
Plats
Wisby Strand Congress & Event
Strandg 4, Box 1308 62126 VISBY
Pris
Gratis