Hoppa till huvudinnehåll

En kul lördagskväll på Krogen i Haverdal med Extor, Maja & Wahlman

Fjolårets succékoncept med humor, livemusik och god mat på Krogen i Haverdal är tillbaka i sommar!

Publiksuccéen från 2019 är tillbaka! Höstens tre föreställningar och vinterns lunchteaterföreställning på Halmstads teater var fullbokade till sista stolen. Tidigare har biljetterna gått åt snabbt så skynda er att boka till sommaren. 

Nu kommer en ny chans att ännu en gång uppleva och njuta av närproducerad humor och musik tillsammans med en färgsprakande, lika lokalt producerad middagsbuffé på Krogen i Haverdal en lördagskväll i månaden under hela sommaren 2020. 

På scenen under hela kvällen står Martin Extor, Maja Danielsson och Andreas Wahlman, tre unga underhållare som gemensamt har breda erfarenheter från såväl musikal, fars, konserter, frilufts- och barnteater, trubadurspelningar och svensk lokalrevy. Maten är lokalt producerad av Haverdals egna Mobilakocken, vilket lovar hög klass och god mat som passar alla. 

Inför sommarens säsong har helt nytt humormaterial producerats med egenskrivna texter av Martin och Andreas tillsammans med Victoria Linares som de senaste två åren tävlat som textförfattare åt Nya Halmstadrevyn och Laholmsrevyn i Revy-SM 2018 och 2019.

Föreställningen regisseras återigen av Maja Danielsson, senast aktuell i vintras som regissör för humorshowen On the edge med Göörglad, gänget bakom Nya Halmstadrevyn. 

Det blir vad det heter helt enkelt; En kul lördagskväll, för endast 250 kr*, dryck säljs separat på plats. 

Föreställningsbiljetterna säljs ENDAST via Nortic och det går alltså INTE att köpa biljetter på plats på Krogen i Haverdal i samband med föreställningen.

OBS! BILJETTERNA MÅSTE VISAS UPP I DÖRREN OCH GRATIS PLATSER FÖR BARN UPP TILL 9 ÅR ÄR BEGRÄNSADE I ANTALET PER FÖRESTÄLLNING MEN MÅSTE BOKAS I SAMBAND MED BILJETTKÖP!  

Dörrarna öppnar kl 18:30 och föreställningen startar kl. 19:00. 

Tid: Ca 2,5 timmar. 

För mer info eller frågor: maila extor&wahlman@gmail.com eller ring ABF Halland på 035-17 77 52. 

För frågor om maten: maila info@mobilakocken.se eller ring 0708-14 49 14.  

Samarbetspartners: Mobilakocken & ABF Halland. 

Sponsorer: StudioStrandh - din fotograf i Halmstad. 

*Bordsvatten ingår. 

 

VÄLKOMNA! 

 

 

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
43683
Startdatum
13 juni 2020
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
18:30–21:30
Plats
Krogen i Haverdal
Klövervägen 1 31040 Haverdal
Pris
250 kr