Hoppa till huvudinnehåll

Klimat och samhällsutveckling ur ett glesbygdsperspektiv - INTRESSEANMÄLAN

Vill du diskutera klimat och samhällsutveckling ur ett glesbygdsperspektiv? Var med och påverka!

Var är glesbygdsperspektivet när det diskuteras klimat och samhällsutveckling?

Vi välkomnar Dig att delta i en fokusgruppsintervju där ABF samarbetar med Linköpings universitets center för Klimatpolitisk forskning.

Linköpings universitet har startat ett forskningsprojekt som handlar om att beskriva vad klimatomställning innebär för glesbygden och de som bor där. För att kunna beskriva det på ett bra sätt behöver vi prata med just Dig som bor i glesbygd.

Fokusgruppsintervjun är som ett gruppsamtal som leds av en forskare. Under samtalet kommer ni bland annat att prata om hur ni upplever att ni har påverkats av klimatfrågan och vad som är viktigt för er om samhället ska ställas om för att minska utsläppen.

Inga förkunskaper krävs

Du som deltar behöver inga särskilda förkunskaper och du behöver inte vara engagerad i klimatfrågan, vi vill höra så många olika tankar, åsikter och erfarenheter som möjligt.

Fokusgruppsamtalet kommer att ljudinspelas och transkriberas och du kommer att få ge ditt samtycke skriftligen när ni ses. Projektet följer Vetenskapsrådets etiska riktlinjer. Därför kommer vi inte att uppge ditt namn när vi rapporterar resultat och vi analyserar framförallt återkommande argument, snarare än individuella åsikter.

DATUM OCH TID

Meddelas när gruppen fyllts.

FIKA

Vi bjuder på fika så ange även eventuell allergi eller kostpreferens vid anmälan.

Varmt välkommen!

Hälsar


Kajsa-Stina Benulic, Dr.
Biträdande lektor för Linköpings Universitet

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
137881
Veckodagar
Onsdag
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
6
Plats
Biblioteket Svenstavik
Svenstavik Skolas Lokaler 84040 SVENSTAVIK
Anmäl dig