Hoppa till huvudinnehåll

Förändringar i livet

Välkommen med din anmälan till vår digitala samtalsgrupp! Detta är en samtalsgrupp för dig som söker nån form av förändring i ditt liv.

Kursinnehåll

Målsättningen är att du som deltagare ska få möjlighet att tillsammans med andra att fundera och reflektera över den förändring som du önskar med ditt liv. Vad trivs du med? Vad vill du förändra? Detta gör vi gemensamt i en trygg digital miljö där vi handleds av en erfaren samtalsledare.

Att reflektera över sig själv tillsammans med andra är ett spännande sätt att upptäcka nya delar av sig själv. Välkommen till en kreativ grupp där vi nyfiket utforskar utan värderingar. Varje person väljer vad man vill dela med gruppen och vi pratar inte om varandra med personer utanför gruppen.

Upplägg

I den här samtalscirkeln träffas vi vid 5 tillfällen på förmiddagar. Innan kursstart kommer du att bli uppringd utav ledaren för att stämma av lite och få mer information om upplägg av studiecirkeln.

Lite om mig som ledare..

Jag heter Åsa Granqvist och är utbildad socionom och gestaltterapeut. Mitt stora intresse i livet är oss människor, våra beteenden, hur vi skapar relationer och hur vi kommunicerar med varann. Jag har jobbat med människor, relationer, utveckling och förändring i mer än 20 år och tycker fortfarande att det är lika spännande! Det ska bli så kul att få träffa just dig!

Lokalen

Vi träffas digitalt via plattformen Microsoft Teams. Inloggningsuppgifter skickas ut till anmälda deltagare några dagar innan kursstart.

Har du frågor?

Kontakta Ulrika Florin, verksamhetsutvecklare på 076-180 79 08 eller ulrika.florin@abf.se

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
320977
Startdatum
06 maj 2021
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
10:30–12:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
19
Plats
Teams
Pris
500 kr
Cirkelledare
Åsa Granqvist
Anmäl dig