Hoppa till huvudinnehåll

Österängen Talks

ABF och Birkagårdens Folkets Hus kommer att arrangera regelbundna dialogkvällar på Birkagårdens Folkets Hus i Österängen, med en frekvens av en gång var fjärde vecka. Detta koncept bygger på vår tidigare framgångsrika erfarenhet från Österängsdagen, där många medborgares frågor inte hann besvaras.

ABF och Birkagårdens Folkets Hus kommer att arrangera regelbundna dialogkvällar på Birkagårdens Folkets Hus i Österängen, med en frekvens av en gång var fjärde vecka. Detta koncept bygger på vår tidigare framgångsrika erfarenhet från Österängsdagen, där många medborgares frågor inte hann besvaras.   Vårt mål är enkelt: att skapa en plattform där medborgare, myndigheter och politiker kan interagera och samtala utan att det utvecklas till en debatt. Vi strävar efter att ha en bred representation av deltagare för att säkerställa mångfald.

Bakgrunden till detta initiativ är vårt tidigare samarbete i projektet "Valet är ditt," där vi försökte öka valdeltagandet i Österängen genom politiska debatter. Tyvärr minskade valdeltagandet ändå. Vi tror att för att öka valdeltagandet i framtida val, måste politiker, myndigheter, civilsamhället och invånarna vara engagerade under hela mandatperioden, inte bara under valår. Därför bjuder vi nu in till dessa dialogkvällar.

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
327393
Startdatum
06 december 2023
Tidpunkt
18:30–20:30
Antal lediga platser
40
Medarrangör
Birkagårdens folketshusförening
Plats
Birkagården insikten
Birkagatan 12B 55465 JÖNKÖPING