Hoppa till huvudinnehåll

Engelska för ringrostiga - friska upp minnet & lär igen!

Ska du åka utomlands och känner att du vill förbättra din ringrostiga engelska för att känna dig mer bekväm med språket under resan?

Innehåll och upplägg

Kursen är anpassad för dig som har läst engelska i skolan, men känner att du inte övat tillräckligt mycket på att tala engelska och känner dig osäker så fort någon börjar prata engelska med dig.

Kursen innehåller enkel grammatik, glosor, övningar för olika situationer osv. Kursen består framförallt av praktiska övningar. 

Genom praktiska övningar både individuellt, i smågrupper eller i helgrupp lär vi oss klara faktiska situationer som uppstår i arbetsorganisationerna på engelska. Deltagarna får mindre uppgifter att förbereda mellan passen, för att samla material till kursträffarna.

 

Startdatum: Måndag 23 januari, kl 18.30-20.15

Dag/klockslag: Måndagar, kl 18.30-20.15

Antal tillfällen: 8 tillfällen

Plats: ABFs lokaler Kalmar

 

Målgrupp och förkunskap

Nybörjare och ringrostiga


Material och tips

 

Kostnader

Deltagaravgift: 820 kr, betalas via faktura.


Tillgänglighet

Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna delta på våra kurser och använda vårt material. Har du frågor kring tillgänglighet är du välkommen att kontakta oss.


Cirkelledare

Engelsmannen och universitetsläraren David har många års erfarenhet som  lärare på universitetet och har därur skapat studiematerial som kommer att användas under kursen, samt ur övrig erfarenhet som lämpar sig för kursen och de deltagare som kommer att delta på kursen.

Kursledaren David Richardson kommer från Sheffield i England. Han har varit lärare i engelska sedan 1976 och gjorde sin lärarutbildning i London. David kom till Sverige först 1980 och har undervisat som lärare i engelska på Högskolan och Linnéuniversitetet i Kalmar. David har även jobbat som lärare i engelska i Turkiet, Kuwait, Saudi Arabien och Angola.

 

Anmälan och frågor

Sista anmälningsdag: 16 januari. Anmälan är bindande.

Välkommen med din anmälan via hemsidan, eller ring till 010-405 42 99.

Efter sista anmälningsdag får du information om kursen kör igång som planerat eller ej, beroende på antalet anmälningar till arrangemanget.

Vid frågor sms:a eller ring till: 070-884 09 60.

 

Efter att startdatumet har passerat och/eller att de lediga platserna är slut blir du som anmäler dig här reserv. Men vi hanterar din anmälan oavsett.

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
222791
Startdatum
23 januari 2023
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:30–20:15
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
18
Plats
ABF Kalmar
Öselvägen 1 39356 KALMAR
Pris
820 kr
Anmäl dig