Hoppa till huvudinnehåll

Teater - Greatest Hittills

En musikalisk helkväll med satir, värme och bekymrad ståupp. Den nya showen består som titeln avslöjar av det hittills allra bästa!

Satiriker, pessimistkonsult, humanist. Låtskrivare, komiker, artist… Folkkäre Ronny Eriksson kan beskrivas på många sätt. Allt sedan sitt genombrott har han lyckats hålla ett järngrepp om såväl samtiden som sin publik. Det blir en musikalisk helkväll med satir, värme och bekymrad ståupp. Den nya showen består som titeln avslöjar av det hittills allra bästa!

 Det blir en show med några av Ronny Erikssons bästa och mest älskade nummer och som alltid blir det också nyheter, händelser och reflektioner från spelorten, landet och världen.   Tillsammans med kapellmästare Benneth Fagerlund har Ronny gjort fyra bejublade turnéer med Riksteatern. Nu gör den omåttligt populära duon en ny show:

- Jag har skrivit några hundra låtar genom åren. Låtar om allt möjligt. Så ALLT är möjligt att den nya föreställningen handlar om, säger Ronny

Ronny Eriksson är både humorist och humanist. En totalt orädd berättare med ett stort och bultande hjärta. På sitt alldeles eget vis uppmärksammar och genomskådar han orättvisor, maktförhållanden och allmän bullshit. Det blir en lång turné över hela landet och den 14 december kommer föreställningen till Älmhult.

 Spelas den 14/12  på Folketshus, klockan 19:00.

Biljetter köps via www.riksteatern.se/almhult eller direkt på Tickster

Biljettpris: Ordinarie 275 kr, Scenpass 225 kr, Ungdom (upp till 20 år) 50 kr.

 

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
914420
Startdatum
14 december 2020
Veckodagar
Måndag
Medarrangör
Älmhults Teaterförening
Plats
Folkets Hus
Skolgatan 18 34331 ÄLMHULT
Pris
275 kr
Kontaktperson
Suwat Khanh
suwat.khanh@abf.se