Hoppa till huvudinnehåll

Föreläsning; Berättarguidning

Vi hälsar alla nyfikna ungar, tanter och farbröder, föräldrar och grannar, vänner och ovänner, extra varmt välkomna in till oss, i det gamla vackra gamla huset mitt i Ljungby stad.

Den 28 december kl. 13.00-16.00, Sagomuseet i Ljungby

Entré: 70 kr/vuxen, 40 kr/barn. Medlemmar gratis. Ingen förbokning krävs.

VARFÖR GÅ PÅ MELLANDAGSÖPPET? JO, STÄMNINGEN HÄR ÄR EXTRA GOD OCH BESÖKET ÄR LUGNARE OCH PERSONLIGARE ÄN MÅNGA ANDRA DAGAR PÅ ÅRET, ENLIGT SÄKER KÄLLA.
Inne på museet planerar vi för otroliga julhistorier som passar både farmor och busige olle, och du kan testa vår mästerberättare, välj en figur på Sagomuseet, så kanske hon drar den om rödluvan eller den om flygande pissepottan. Längre in till vänster på museet, där väntar den enorma draken på dig, men dit in vågar bara de modiga utan skor (för dem kan draken sätta i halsen). Och visst är du en av dem?

På museet finns även en liten pysselverkstad, provakläderlåda, hälsa på vättarna och annat smått och gott att upptäcka. Har du ont någonstans, fråga efter trollträdet. I Museibutiken och Lilla Galleriet kan det vara värt att kasta ett extra öga, för visst är det dags för en nyårspresent till dig själv ?

För senaste nytt och frågor ring Sagolinjen 0372-148 55

Tills vi ses och hörs önskar vi dig Glad advent och God Jul !

Detta är ett: Evenemang
Arrangemangsnr
917071
Startdatum
28 december 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
13:00–16:00
Medarrangör
Berättarnätet Kronoberg
Plats
Sagomuseet
Märta Ljungbersvägen 1 34135 LJUNGBY
Pris
70 kr