Hoppa till huvudinnehåll

Arbetsmarknadsnära utbildning - Trafikkunskap på lätt svenska

Gratis utbildningar för dig som är permitterad, varslad eller uppsagd till följd av pandemin.

Gratis utbildningar för dig som är permitterad, varslad eller uppsagd till följd av pandemin
Är du permitterad, eller har din anställning påverkats av coronapandemin på annat sätt? Passa på att skaffa dig nya kunskaper som kan underlätta din väg tillbaka till arbete. ABF Norr Älvsbyn erbjuder gratis utbildningar för dig!

Målgrupp
Kursen riktar sig till dig som blivit eller riskerar att bli korttidspermitterad, varslad eller arbetslös och som är mellan 18 och 64 år. Du får endast delta i en (1) av de kurser som vi erbjuder kostnadsfritt för permitterade/varslade/uppsagda.

Praktisk info
De tre första gånger träffas vi fysiskt i stor lokal där vi kan hålla avstånd. Plats: ABF Älvsbyn, Storgatan 25. Därefter ses vi digitalt, troligtvis i verktyget Teams. Mycket möjligt att vi ses fysiskt igen längre fram. Ta med egen dator eller platta, då vi ska gå igenom tekniken vi kommer använda.

Kursen startar så fort vi har 10 deltagare. 

Utbildningen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast en vecka innan kursstart. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 500 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena.

Välkommen med din anmälan!
Först till kvarn gäller.

 

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
972889
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
09:00–12:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
10
Plats
ABF Norr Älvsbyn
Storgatan 25 94231 ÄLVSBYN
Pris
Gratis
Anmäl dig