Hoppa till huvudinnehåll

Compassionfokuserad stresshantering. Introduktionsworkshop. Luleå

Självmedkänsla, Mindfulness och Personlig utveckling. För dig som vill minska stress och uppleva mer harmoni, närvaro, glädje och energi - och vara din egen bästa vän! Det här är en kostnadsfri introduktion.

För information om till exempel anmälan, avbokning och varför vi behöver ditt personnummer, se längre ner i texten under rubriken BRA ATT VETA.

INNEHÅLL: Syftet med introduktionsworkshoppen:
-Att ge baskunskap och förståelse för hur vår hjärna och kropp fungerar och vad vi behöver för att hantera, minska och förebygga stress
-Prova på verktyg som: meditationsövningar, andningsövningar, övningar för ökad självmedkänsla – ett tryggt, vänligt och omtänksamt förhållningssätt till dig själv.
-Skapa motivation att ta hand om, stötta och ge dig själv det du behöver för att må och fungera så bra som möjligt.

Efter workshoppen kan du anmäla dig till en 5-veckors cirkel med gruppträffar en studietimme/vecka. Kom som du är och ge dig själv en skön övergång mellan dagens arbete/studier och kvällens aktiviteter. Det här är en upplevelsebaserad workshop. (Vi sitter på stolar – inga speciella kläder eller utrustning behövs.) 

LEDARE: Stina Norén är mindfulness-instruktör med inriktning medkänsla/ compassion, coach, utbildare och van meditatör. Hon har många års vana av att möta, utbilda och stärka människor. Har du frågor - kontakta gärna Stina: stinakatarinan@hotmail.com

Varmt välkommen!

BRA ATT VETA: Anmälan Anmäl dig via vår hemsida (klicka på ”Anmäl dig” längre ner), per telefon, via e-post eller genom ett personligt besök. Anmälan är bindande. Avbokning före cirkelstart Om avbokning sker mindre än tre dagar före cirkelstart tar vi ut en administrationsavgift på 100 kr. Avbokning efter cirkelstart Deltar du på första träffen och sedan inte vill fortsätta betalar du en tredjedel av deltagaravgiften. Detta gäller inte de cirklar där det tydligt framgår i innehållstexten att första gången är en provgång. Deltar du på två eller flera träffar är du skyldig att betala hela deltagaravgiften. Cirkelstart Cirklarna startar så snart vi har tillräckligt många anmälda deltagare. Kallelse med faktura kommer till dig tidigast två veckor före start. Den skickas i första hand till den e-post du angett i anmälan. Vill du hellre ha en pappersfaktura, kontakta oss så ordnar vi det. Delbetalning Du har möjlighet att delbetala upp till tre gånger. Meddela oss detta när du anmäler dig så lägger vi upp det så det passar dig. Olycksfallsförsäkring Som deltagare är du försäkrad till och från samt under pågående studiecirkel. Personnummer Personnummer är en obligatorisk uppgift för vår rapportering till Folkbildningsrådet. Vi måste därför ha personnummer på alla som deltar i vår verksamhet. Rabatt Är du medlem i något LO-fack är det möjligt att du får rabatt på deltagaravgiften. Tag kontakt med din fackliga organisation - det kan löna sig. Är du medlem i någon funktionsvariations- eller pensionärsförening och vill vara med i studieverksamheten. Kontakta din funktionsvariations-/pensionärsförening. Studiematerial Kostnaden för litteratur och material ingår normalt ej i deltagaravgiften. Studietid Timmar som anges i programmet är studietimmar. En studietimme = 45 minuter.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
957638
Startdatum
02 april 2019
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
17:00–18:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
10
Plats
ABF Norr Luleå
Stationsgatan 57 97234 LULEÅ
Pris
Gratis
Anmäl dig