Hoppa till huvudinnehåll

Yin Yoga. Luleå ht 20.

Yin yoga är välgörande för stela ryggar, höfter och lår och ger samtidigt återhämtning och vila. Ledare: Christina Mattila. Vi är i en lokal där det finns utrymme att hålla avstånd.

Yin yoga är välgörande för stela ryggar, höfter och lår och ger samtidigt återhämtning och vila. Ledare: Christina Mattila. Vi är i en lokal där det finns utrymme att hålla avstånd.

För information om till exempel anmälan och avbokning, se längre ner i texten under rubriken BRA ATT VETA.

 

INNEHÅLL:
Yin yoga är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin och passar alla oavsett hur mjuk eller stel du är. Yin yoga är en lugn och meditativ yogaform där vi går in i enkla positioner som vi håller i ca. 3-5 minuter. Positionerna har fokus på att stretcha rygg, höfter och lår. I yin yogan försöker vi slappna av och vara närvarande i andningen. Av yin yoga blir du avstressad, avslappnad och påfylld med ny energi. Genom Yin yoga ”vilar du dig i form”.

Medtag yogamatta eller annan träningsmatta. Vi tränar i mjuka bekväma kläder, strumpor eller barfota. Ha gärna med dig en extra kudde och filt till avslappningen.

Anmälan
Anmäl dig via vår hemsida (klicka på ”Anmäl dig” längre ner), per telefon, via e-post eller genom ett personligt besök. Anmälan är bindande.
Avbokning före cirkelstart
Om avbokning sker mindre än tre dagar före cirkelstart tar vi ut en administrationsavgift på 100 kr. 
Avbokning efter cirkelstart
Deltar du på första träffen och sedan inte vill fortsätta betalar du en tredjedel av deltagaravgiften. Detta gäller inte de cirklar där det tydligt framgår i innehållstexten att första gången är en provgång.  Deltar du på två eller flera träffar är du skyldig att betala hela deltagaravgiften.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
971801
Startdatum
22 september 2020
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
19:00–21:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
Örnässkolan
Rödkallens Väg 17 97435 LULEÅ
Pris
1200 kr
Cirkelledare
Christina Mattila
Anmäl dig som reserv