Hoppa till huvudinnehåll

Skrivarhelg i Luleå ht 2019

En intensiv skrivarhelg för dig som vill fördjupa dig i konsten att skriva ett bokmanus.

14-15 september 2019
Lördag kl 09.00-20.15
Söndag kl 09.00-15.45
För information om till exempel anmälan, avbokning och varför vi behöver ditt personnummer, se längre ner i texten under rubriken BRA ATT VETA.


INNEHÅLL:
Skrivarhelgen är för dig som vill skriva ett bokmanus. Oavsett var du befinner dig i ditt skrivande, om du vill lära dig skrivprocessen, vill hitta din berättelse, har en idé du vill utveckla, eller redan börjat jobba med din historia.

Ett unikt tillfälle att ge dig själv en helg där du kan fördjupa dig i ditt skrivande.
Helgen vänder sig till dig som har lusten att skriva. Inga förkunskaper krävs.
Det blir intensiva dagar fulla med skrivövningar, där du träffar andra med samma intresse.

KURSLEDARE:
Inger Byström. Manusförfattare/Skrivarpedagog. http://skrivarhuset.se/

ABF bjuder på kaffe. Micro och kylskåp finns för dig som tar med lunch. Lokalen ligger centralt med närhet till restauranger och kaféer. Välkommen!

BRA ATT VETA:

Anmälan Anmäl dig via vår hemsida (klicka på ”Anmäl dig” längre ner), per telefon, via e-post eller genom ett personligt besök. Anmälan är bindande. Avbokning före cirkelstart Om avbokning sker mindre än tre dagar före cirkelstart tar vi ut en administrationsavgift på 100 kr. Avbokning efter cirkelstart Deltar du på första träffen och sedan inte vill fortsätta betalar du en tredjedel av deltagaravgiften. Detta gäller inte de cirklar där det tydligt framgår i innehållstexten att första gången är en provgång. Deltar du på två eller flera träffar är du skyldig att betala hela deltagaravgiften. Cirkelstart Cirklarna startar så snart vi har tillräckligt många anmälda deltagare. Kallelse med faktura kommer till dig tidigast två veckor före start. Den skickas i första hand till den e-post du angett i anmälan. Vill du hellre ha en pappersfaktura, kontakta oss så ordnar vi det. Delbetalning Du har möjlighet att delbetala upp till tre gånger. Meddela oss detta när du anmäler dig så lägger vi upp det så det passar dig. Olycksfallsförsäkring Som deltagare är du försäkrad till och från samt under pågående studiecirkel. Personnummer Är en obligatorisk uppgift för vår rapportering till Folkbildningsrådet. Vi måste därför ha personnummer på alla som deltar i vår verksamhet. Rabatt Är du medlem i något LO-fack är det möjligt att du får rabatt på deltagaravgiften. Tag kontakt med din fackliga organisation - det kan löna sig. Är du medlem i någon funktionsvariations- eller pensionärsförening och vill vara med i studieverksamheten. Kontakta din funktionsvariations-/pensionärsförening. Studiematerial Kostnaden för litteratur och material ingår normalt ej i deltagaravgiften. Studietid Timmar som anges i programmet är studietimmar. En studietimme = 45 minuter.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
961239
Startdatum
14 september 2019
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
09:00–20:15
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
10
Medarrangör
ABF Norr Luleå
Plats
ABF Norr Luleå
Stationsgatan 57 97234 LULEÅ
Pris
1800 kr
Cirkelledare
Inger Byström
Anmäl dig