Hoppa till huvudinnehåll

Akustisk gitarr för seniorer, nybörjare. Luleå ht19.

Det här är gitarrkursen för dig som är senior och nybörjare. Vi börjar med att stämma gitarren och lära oss några grundläggande ackord. Gör din intresseanmälan till jeanette.sundkvist@abf.se eller 076-7685757. Om tillräckligt många är intresserade, hör vi av oss med mer information. Cirkeln startar under sept/okt.

Vill du lära dig spela gitarr - eller utveckla dina befintliga kunskaper? Det är aldrig för sent att lära sig spela gitarr! Kom för att spela och umgås!

Målet är att du ska lära dig spela bruksgitarr, det vill säga att du ska kunna spela enkla låtar och kompa dig själv eller andra - och inte minst ha kul.

Målgrupp:
Som nybörjare kan du ännu inte ta ackord eller stämma din gitarr. Kursen börjar från början och ger dig grundkunskaperna för att komma igång med ditt instrument.

Innehåll:
Vi med att bekantar oss med gitarren, lär oss de vanligaste ackorden, låtar i olika genrer, övar olika spelsätt och rytmer. Vi kommer att spela lättkompade och välkända låtar tillsammans som du kommer att kunna spela och sjunga vid alla typer av tillfällen. Vi lägger upp kursen efter deltagarnas önskemål, t.ex. melodispel eller komp.

Gruppundervisning. Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle. 8 tillfällen på dagtid under höstterminen 2019.

Förkunskaper:
Kursen anpassas efter deltagarnas förkunskaper. Nybörjarkurserna kräver inga förkunskaper. Du behöver tillgång till egen akustisk gitarr och en stämapparat är bra att ha.

Kursledare:
Britt Nilsson Wyöni har många års erfarenhet som musiker, musiklärare, sångpedagog och undervisning av både barn och vuxna.

Kursmaterial:
Ledaren har underlag som du får och som utökas efter önskemål.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
961431
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
5
Plats
ABF Norr Luleå
Stationsgatan 57 97234 LULEÅ
Pris
800 kr
Cirkelledare
Britt Nilsson-Wyöni