Hoppa till huvudinnehåll

Poppis, barnkör 6-9 år. INTRESSEANMÄLAN INFÖR VÅREN 21.

Körpaus hos Röstcenter under hösten! Det går däremot bra att anmäla ditt barns intresse för körsång med Poppis till vårterminen 2021. Intresseanmälan är ej bindande. Vi kontaktar dig senare i höst, för en uppdatering om läget inför våren.

Poppis är inte vilken barnkör som helst!  Vi sjunger moderna hits och rör på oss mycket! Vi sjunger om kompisar, hobbyn, vänskap, kärlek och annat viktigt. Vi värvar scenkunskap, sång och rörelser samt avslutar varje termin med en rolig konsert! Oss kan man även boka som artister till sitt evenemang. Arr: Röstcenter

BRA ATT VETA OM ANMÄLAN OCH ANNAT:

Man får testa ETT rep i barnkören gratis. Skriv att du vill testa i meddelanderutan i anmälningsformuläret så väntar vi med att fakturera tills ni kommit andra gången. Meddela dock gärna Röstcenter om ni väljer att fortsätta eller inte så att de har lite koll på hur många deltagare det blir och kan öppna upp ev. kölistor. Varje grupp behöver minst 15 körbarn för att kunna starta.

Terminsfaktura återbetalas ej om man hoppar av mitt i en påbörjad termin.

Vi repar inte på lov eller röda dagar.

Dörrarna öppnas 15 minuter innan kören börjar. Tidigare än så finns risk att vi inte är på plats eller har andra grupper och inte kan ta emot er. Välkomna!

Poppis gillar Vilda Kidz!
Vill du sjunga i någon av våra barnkörer men saknar ekonomiska förutsättningar? Maila anna@vildakidz.se så hjälper hon dig att betala fakturan!

För andra fakturafrågor, kontakta ABF Norr Luleå: info.lulea@abf.se

För alla andra frågor, kontakta Röstcenter: info@rostcenter.se 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
972316
Tidpunkt
17:15–18:00
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
23
Medarrangör
Röstcenter i Luleå
Plats
Lillan
Skeppsbrogatan 14 97238 LULEÅ
Pris
1200 kr
Cirkelledare
Elin Grunditz
Anmäl dig