Hoppa till huvudinnehåll

Utbildning för AM-körkort och EPA-traktor, EU-moppe

Den här kursen är för dig inför AM-körkort moped klass 1. även körkort för Epa-traktor. Digital teori, körning sker i Pajala.

Teorin körs digitalt 13/4, 15/4, 20/4, 22/4 (du sitter hemma med egen dator och webbkamera), körningen sker i Pajala i mitten/slutet på maj.

OBS!! Du ska ha sökt och fått utfärdat körkortstillstånd till kursstarten. Det gör du på www.transportstyrelsen.se. Synintyg måste skickas med ansökan.

 

Regler:

Du måste vara 14 år och nio månader för att gå denna kurs. 15 års åldersgräns för att skriva teoriprov. Provet bokar/gör du hos trafikverket (ingår inte i kursavgiften).

Kursupplägg:

Kursen består av 8 timmar teori och fyra timmar övningskörning med moped klass 1. Du måste göra alla moment för att bli godkänd på kursen.

Teorin är uppdelad på fyra tillfällen och körningen är uppdelad på två tillfällen.

Första övningskörningen sker i grupp av maximalt fyra deltagare. Den sker på en avgränsad plats där vi tränar manövrering av mopeden.

Nästa övningskörning är i trafik och då övningskör man själv med lärare. Vi har mopeder för övningskörningen. Om du vill kan du använda egen moped vid utbildningen. 

 

Viktigt:

Medtag legitimation till första teorin.

Studiematerial ingår i kursavgiften.

 

OBS! Kursen körs om vi uppnår minimiantal deltagare!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
972555
Startdatum
13 april 2021
Veckodagar
Tisdag, Torsdag
Tidpunkt
17:00–19:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
9
Plats
P - Zoom (Digital träff)
PITEÅ
Pris
4495 kr