Hoppa till huvudinnehåll

Meditation för nybörjare - Åtta tekniker (Teori och praktik)

Just nu har du en unik möjlighet att prova på åtta olika meditationstekniker och samtidigt gå en kurs i personlig och andlig utveckling. Åtta träffar med ett teoretiskt och ett praktiskt pass varje gång, baserat på olika teman och tekniker.

Du kommer att få lära dig hur, när, varför och på vilket sätt du ska meditera. Du kommer att hitta den kortaste vägen till balans och harmoni i vardagen. I denna kurs sammanflätas den nyaste vetenskapen med tusentals års gammal historia och tradition, för att ge dig bred och allomfattande information.

Det är vetenskapligt bevisat att meditation kan vara en hjälp vid depression, ångest, kronisk smärta, utmattning, alla kroniska sjukdomar och mycket mer. Meditation verkar avslappnande och antiinflammatoriskt.

 

Vi träffas en gång i veckan. Vi kommer att ha åtta träffar sammanlagt. Varje kväll kommer att vara uppdelad i två delar. Den teoretiska delen kommer att innehålla information: värdebaserad psykologi och dess verktyg, NLP tekniker och verktyg, historiska fakta om dagens meditation, mindfulness, metafysik, filosofi samt syftet med den aktuella dagens meditationen. Under den andra delen kommer vi att meditera i grupp och du kommer att få tips och uppgifter för nästkommande vecka. All information kommer att vara häftat i en pärm som du sedan kan behålla.

Obs! Om du har någon form av psykisk ohälsa kontakta cirkelledaren innan du anmäler dig till kursen.

Upplägg:

Träff 1) Meditations historia & grunder / Vipassana

Träff 2) Den djupa avslappningen / Vägleddmeditation

Träff 3) Mindfulness / Kroppsscanning

Träff 4) Meditation & vetenskap / Tyst meditation

Träff 5) Energicentra & Mudra / Chakra meditation

Träff 6) Mantra & ljudvibrationer / Mantrameditation

Träff 7) 108 & vatten / AUM meditation

Träff 8) Avslutningsmeditation

 

Om cirkelledaren:

Jag som har skapat denna kurs heter Indre Spiridonova. Jag är legitimerad sjuksköterska, har filosofie kandidatexamen och är diplomerad återhämtningsterapeut.
Jag har utbildat mig hos de bästa, bland annat hos Dr. Joe Dispenza. Jag har gått flera kurser och utbildningar, läst tusentals böcker på fyra olika språk, för att kunna hjälpa mig själv i den situationen jag var. Det är inte bara teoretisk kunskap utan det är kunskap som jag har silat genom mig själv och sedan valt ut det som fungerar och ratat det som bara är bluff. För mig tog det 15 år att komma fram till det. Därför vill jag ge dig den kortaste vägen för att du ska kunna lära känna dig själv på nytt och på djupet.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
976287
Startdatum
23 februari 2022
Tidpunkt
18:00–20:15
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
15
Plats
P ABF Piteå Torget
Kyrkbrogatan 10 C 94131 PITEÅ
Pris
1300 kr
Anmäl dig